home :: uw buik in beeld? :: Het atelier :: fotogalerie :: werkwijze en prijzen :: contact

Uw buik in beeld?

“Een paar dagen voor de bevalling hebben Els en Hannemiek een afdruk van mijn enorme buik gemaakt. Ik heb even getwijfeld of ik het wel moest doen, want ik was meer dan 20 kilo aangekomen en vond dat ik absoluut geen schoonheidsprijs verdiende. Vreemd genoeg denk ik daar nu helemaal anders over. Mijn betonnen ‘Sebasjebuik' staat nu in de tuin en een jaar na dato ben ik apentrots op dat prachtige zwangere lijf.”

Een bevriend kunsthistorica en moeder van twee kinderen


Het bijzondere aan uw BUIK IN BEELD is dat u een tastbare herinnering overhoudt aan uw zwangerschap. Maar er zijn natuurlijk talloze redenen meer te bedenken om uw zwangerschap te vereeuwigen. Wat denkt u van:

  • Een onvergetelijk bevallingscadeau voor u en uw partner;
  • Uw buik van beton of brons als een in het oog springende verfraaiing voor uw tuin, slaapkamer of woonkamer;
  • Een bijzonder aandenken voor uw nog ongeboren kindje;
  • Een opkikkertje. De spreekwoordelijke laatste loodjes van de zwangerschap worden vaak als zwaar ervaren. Bent u de dagen inmiddels aan het aftellen en hebt u zin in afleiding? Informeer dan of we op zeer korte termijn nog een afspraak kunnen maken.

Tip! De meeste buiken zijn tijdens deze laatste fase het mooist, omdat je bij wijze van spreken het kind in de moederschoot ziet liggen.